Teória a prax podnikania interview s vedcom, podnikateľom a pedagógom - Kuglerová, Zuzana
Rozhovor s prof. PhDr. Ing. Štefanom Kassayom, DrSc., členom Európskej akadémie vied a umení, vedca, podnikateľa, pedagóga, predsedu Dozornej rady I.D.C. Holding. a.s.