Dodavatel/odběratel z pohledu systémového vztahu - Strejček, Jan
Modely spolupráce medzi dodávateľom a odberateľom. Prepojenie schopností heterogénnych procesov a možnosti realizácie nových myšlienok a nápadov. Nástroje systémového inžinierstva.