Využitie počítačovej simulácie pri ergonomickej analýze pracoviska: prípadová štúdia - Dado, Miroslav
Možnosti využitia počítačovej simulácie prostredníctvom prípadovej štúdie pri ergonomickej analýze pracoviska pomocou softvérového nástroja ManneQuinPRO. Zber vstupných údajov a tvorba digitálneho modelu.