Zastupovanie pri správe daní od 1. januára 2012 - Krchlíková, Katarína
Zastupovanie je výlučne občiansko-právny inštitút, ktorého právna úprava je všeobecne upravená v Občianskom zákonník u. Občiansky zákonník vo svojich ustanoveniach upravuje otázky zastupovania fyzických osôb na základe zákona a otázky zastupovania na základe plnomocenstva v prípade, ako aj právnických osôb. Ilustračné príklady.