Základné účtovné súvzťažnosti – výrobná činnosť - Gášpárová, Eva
Základné účtovné súvzťažnosti podľa jednotlivých činností. Výrobná činnosť s dôrazom na účtovanie obstarávania materiálu a jeho prechod výrobným procesom cez nedokončenú výrobu a polotovary až po výrobky a tiež účtovanie ostatných nákladov a výnosov v súvislosti s výrobným procesom.