Podnikové reštrukturalizácie z pohľadu transferového oceňovania - Slivková, Dana
Informácia o zmene Smernice o transferovom oceňovaní pre nadnárodné spoločnosti a správu daní v súvislosti s aplikáciou princípov ferového oceňovania pri podnikových reštrukturalizáciách.