Inteligentné parkovisko - rezervačný systém - Matiaško, Karol
Snaha o vytvorenie jednotného komplexného internetového portálu pre vodičov. Rezervačný systém umožňuje zákazníkovi jednoducho vytvoriť rezerváciu prostredníctvom webového prehliadača alebo mobilného telefónu. Rezervačný systém inteligentného parkoviska prináša prevádzkovateľom parkoviska efektívnejšie využitie parkoviska a zákazníkom rýchle a jednoduché parkovanie.