Parkovací portál - Matiaško, Karol
Problematika parkovania na Slovensku. Projekt vytvorenia jednotného komplexného parkovacieho internetového portálu pre vodičov. Cieľom tohto projektu je zlepšenie a uľahčenie parkovania užívateľom portálu.