Použitie inteligentných dopravných systémov v cestných tuneloch v SR - Matis, Peter
Inteligentné dopravné systémy v podmienkach Slovenskej republiky. Použitie inteligentných dopravných systémov v cestných tuneloch. Tvorba nových dopravných spojení a rozširovanie kapacít existujúcich dopravných spojení.