Systém pre správu evidencie motorových vozidiel - Zachariášová, Martina
Požiadavky na vytvorenie systému pre správu evidencie motorových vozidiel. Možnosť uplatnenia daného systému v štátnej správe (evidencia vozidiel, vlastníkov vozidiel, kotroly vozidiel, osvedčení emisnej a technickej kontroly) a v súkromnej sfére (evidencia vozidiel na parkoviskách, garážach).