Six-pack. two-pack, fiskální úmluva: cesta k fiskální odpovědnosti, nebo fiskální integraci? - Dostálová, Ivana
Pôvodné postupy pre rozpočtový dohľad a koordináciu hospodárskych politík. Preventívny rozpočtový dohľad. Nový rámec a nové postupy.