Príklad automatizácie posudzovacích úloh vo verejnej správe - Rakovská, Eva, 1963-
Zavádzanie manažmentu znalostí do verejnej správy. Metodológia CommonKADS. Príklad posudzovania vo verejnej správe. Konkrétny príklad - posudzovanie životnej situácie občana na ÚPSVaR za účelom priznania zdravotného ťažkého postihnutia (ZŤP). Analytické modely príkladu.