<The> Concept of human capital in the knowledge economy - Bučková, Jaroslava
Ľudský kapitál ako súčasť intelektuálneho kapitálu. Zložky intelektuálneho kapitálu. Riadenie ľudských zdrojov. Prepojenie hodnotenia ľudského kapitálu s finančnými výsledkami.