Klastre turizmu v novom očakávaní - Filo, Peter
Zákon o podpore cestovného ruchu platný od konca minulého roka. Prvá norma na podporu klastrového princípu. Spojenie verejného, podnikateľského a akademického sektora na podporu subjektov pôsobiacich vo vybranom odvetví. Prvý dedinský klaster cestovného ruchu v Smoleniciach.