Prístupy k podpore kreativity ako stimulu rozvoja miestnej ekonomiky - Bajusová, Dana
Prístupy, opatrenia a nástroje na podporu kreatívnej ekonomiky. Zelená kniha Európskej únie a dôraz na rozvoj kultúrneho a kreatívneho priemyslu na miestnej a regionálnej úrovni. Koncept kreatívnych miest. Koncept "creative ecosystem". Podpora kreatívnej ekonomiky v podmienkach Slovenska. Koncept kreatívnej ekonomiky v Bratislave a v Košiciach.