Národní parlamenty a kontrola záležitostí EU: typologická perspektiva - Karlas, Jan
Vymedzenie pojmu a kvalitatívna typológia kontroly. Klasifikácia kontrolných systémov všetkých 27 členských štátov Európskej únie.