Německá demokratická republika – případová studie nedemokratického režimu - Jágerová Ondráčková, Dominika
Podrobnejšia analýza politického systému Nemeckej demokratickej republiky, od jej vzniku v roku 1949, kedy dochádza k najdôležitejším premenám systému, až do roku 1961 – do vybudovania Berlínskeho múru.