Nintendo - Kapoun, Jan
Japonský výrobca herných konzol a videohier dokáže čeliť silnej konkurencii tým, že na trh uvádza špecifické produkty, vďaka čomu si opakovane vytvára vlastné trhové prostredie. Vznik rodinného podniku. Od kariet k "digihrám". Úsvit videohier. Stratégia modrého oceánu. Konzola Wii. Osobnosti spoločnosti Nintendo.