Čína si žádá flexibilitu - Frejtichová, Jarmila
Rozhovor autorky článku s riaditeľom divízie Enterprise v českej pobočke úspešnej čínskej spoločnosti Huawei. Najväčšie rozdiely medzi manažmentov v Číne a v ČR. Flexibilita ako najdôležitejšia schopnosť manažéra či zamestnanca. Aký typ človeka by v Číne neuspel. Do akej miery je potrebné pri podnikaní v Číne spolupracovať s politickou reprezentáciou. Kvalita čínskeho vzdelávania. Obchodné rokovania v Číne. Aké štáty alebo regióny preferuje dnešná čínska reprezentácia.