Príliš veľká, aby padla - Behar, Richard
Nový prezident Svetovej banky - Jim Yong Kim. Súčasné problémy Svetovej banky. Založenie Svetovej banky pred koncom 2. svetovej vojny so snahou nájsť spôsob, ako riešiť ekonomickú nestabilitu, ktorú považovali za príčinu vojny. Komplikovaný proces poskytovania fondov, pôžičiek a grantov. Riaditelia Svetovej banky v minulosti a ich štýl riadenia. Boj s korupciou. Požičiavenie strednebohatým krajinám, ktoré v podstate peniaze nepotrebujú. Poskytovanie fondov Číne. "Nezávislé fondy" - jeden z hriechov rozpočtovania banky.