Vietor veje z Ázie - Ďurianová, Marta
Reštaurácia Fou Zoo (v starojapončine - tam, kde vzniká vietor) v Bratislave. Ponuka panázijskej gastronómie. Výchova kvalitného personálu. Stáže personálu v zahraničí. Stratégia udržania si stálych hostí. Tematické večery. Vypracovanie rozsiahleho manuálu, ktorý reštaurácia plánuje predávať do zahraničia formou franšízingu.