Prázdna stolička Jeffa Bezosa - Anders, George
Šéf portálu Amazon, Jeff Bezos, a jeho filozofia strategického riadenia. Retailový gigant spájaný s online predajom kníh, hudby a videa. Prázdna stolička pre zákazníka. Amazon na čele maloobchodnej kategórie v indexe spokojnosti zákazníkov. Čítačka Kindle. Jeff Bezos - bojovník a zároveň rojko. Desať dešifrovaných pravidiel Bezosa. Úspora nákladov a efektívnosť.