Skok do rýchleho pruhu
Rusi sa chystajú vstúpiť do Svetovej obchodnej spoločnosti. Do roku 2018 majú uvoľniť väčšinu obchodných bariér, ktoré chránia jeho domáci priemysel. To môže byť veľký šok pre ruských výrobcov, ale aj skvelá príležitosť. Zahraničné trhy sa otvoria a ruské podniky budú musieť súťažiť so svetovou elitou.