Revitalizácia podniku – neformálna cesta ozdravenia - Daniel, Peter
Riziko podnikania. Riadenie rizika - obsah, postupy a trendy. Čo je kríza a ako sa prejavuje. Krízové riadenie. Stratégie ozdravenia podniku v kríze. Stratégia prosperity. Stratégia revitalizácie. Stratégia resustitácie. Zásady a postupy ozdravných procesov. Reštrukturalizácia ako formalizovaný ozdravný proces.