Podnikanie cestovných kancelárií a cestovných agentúr - Kopal, Ladislav
Mechanizmus fungovania cestovného ruchu v trhovom prostredí. Regulačný rámec pre poskytovanie služieb CR. Ochranno-spotrebiteľský rámec pre poskytovanie služieb CR. Obsah, podmienky prevádzkovania a povinnosti cestovnej kancelárie.