Personálne zabezpečenie procesu implementácie KMS - Miklošík, Andrej
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla, v ktorom sme sa venovali vytvoreniu profilu kvalitného znalostného manažéra. Pri vytvorení takejto pozície je pre firmu kľúčové získať človeka, ktorý disponuje maximálnym počtom uvedených kompetencií.