Určenie príčin nákladov aktivitami v ABC/ABM vo firemnej praxi - Petřík, Tomáš
Dostupnosť, štruktúra vstupných údajov a vypovedacia schopnosť nákladových príčin. Oblasť nepriamych a podporných nákladov. Príčiny - vyvolávače nákladov založené na čase trvania aktivity (duration activity cost drivers - DACD).