Faktory úspešnosti nasadenia KMS - Miklošík, Andrej
Faktory, ktoré ovplyvňujú úspešnosť nasadenia KMS v podniku. Prístup, ktorý prezentujú Bellaver a Lusa, hovorí o štyroch faktoroch: proces, technológia, ľudia, organizácia. 3D model vplyvov na úspešnosť KMS.