Podporné systémy manažmentu znalostí - Miklošík, Andrej
Samostatné aplikácie, ktoré možno charakterizovať ako podporné systémy manažmentu znalostí, alebo systémy, ktoré sú znalostne orientované a používajú sa na riadenie v rôznych úrovniach a s rôznou mierou sofistikovanosti. Kategórie podporných systémov.