<The> Role of -ing in contemporary slavic languages - Lacková, Marta
Slová anglického pôvodu (s príponou -ing), ktoré prenikli do súčasných slovanských jazykov. Ortografická, morfologická, slovotvorná a sémantická adaptácia anglicizmov v slovenskom, ruskom a českom jazyku.