Na čo sa ľud hnevá - Kláseková, Martina
Koľko banky zarábajú, koľko odviedli na bankovom odvode. Čistý zisk bankového sektora klesol v prvom polroku medziročne o viac ako tretinu. Bankové poplatky. Ceny bankových služieb.