Osobný potenciál zamestnanca - základ vzdelávacích aktivít - Matulčíková, Marta, 1964-
Otázka ďalšieho profesijného vzdelávania zamestnancov v priamej väzbe na ciele a úlohy podniku. Osobný potenciál zamestnancov. Odborná, výkonová, osobnostná a motivačná pripravenosť zamestnancov.