Může být spolupráce v oblasti měnové politiky pro krajinu kontraproduktivní? - Kelemenová, Monika
Riadenie a stratégie menovej politiky EMÚ. Analýza menovej spolupráce - model 2 krajín K. Rogoffa. Menové šoky - autonómna menová politika, závislá menová politika.