Systém odmeňovania - ako zvoliť ten najlepší - Matulčíková, Marta, 1964-
Odmeňovanie zamestnancov je jednou z najzávažnejších personálnych činností. Stanovenie primeraného, spravodlivého a motivačného systému odmeňovania.