Specific Problem Arising in Course of Audit as an Organic Part of Economic Practice in the Context of Application of Theoretical Aspects of Auditing - Kareš, Ladislav
Problémy vznikajúce pri aplikovaní etického kódexu audítorov. Objektivita audítora. Nezávislosť audítora. Problémy vznikajúce pri dodržiavaní pravidiel pravdivosti a férovej interpretácii faktov. Audit v malých a stredných účtovných jednotkách.