Ovocie a zelenina: rýchla a náročná logistika - Brezovský, Jozef
Dôležitá požiadavka pri logistike ovocia a zeleniny - zachovanie čerstvosti. Ponuka čerstvého tovaru počas celého roka. Správanie spotrebiteľa pri nákupe ovocia a zeleniny závislé od príjmu a veku. Špecifické podmienky pre skladovanie. Preprava ovocia a zeleniny. Skladovanie v dusíkových komorách. Efektívna logistika.