Identifikácia štrukturálneho VAR modelu pomocou Choleskeho dekompozície - König, Brian, 1983-
Metóda Choleského dekompozície a jej aplikácia pri analýze šokov pôsobiacich na rast reálneho HDP v rámci krajín Nemecko a Francúzsko, ktoré reprezentujú najväčšie ekonomiky Európskej únie.