Triky a tipy pre úspešného manažéra - 5. diel 8 bodov ako viesť spolupracovníkov - Thomasová, Elena
Odporúčania ako vo firme viesť spolupracovníkov a vytvoriť plodné podnikateľské prostredie súhrnne vyjadril Lee Iacocca, svetovo známy legendárny generálny riaditeľ Fordových závodov, a potom v rovnakej funkcii u konkurenčnej firmy Chrysler. Osem rád pre tvorivé vedenie tímu.