Matematický model trhu s jednou komoditou - Simonka, Zsolt, 1974-
Analýza matematického modelu trhu s jednou komoditou, opisujúci závislosť ceny komodity od výroby a objemu spotreby prostredníctvom systému diferenciálnych rovníc.