[Vybrané aspekty manažérskeho rozhodovania a ich uplatňovanie v podnikoch SR] - Mišún, Juraj, 1978-
Recenzia na monografiu autorov N. Jankelovej a Ľ. Szaba, ktorá je určená predovšetkým vysokoškolským študentom. Problémové otázky tejto publikácie môžu vyť však odpoveďou pre súčasných manažérov a v budúcnosti tak prínosom pre mnohé podniky.