[Modelovanie rozmiestňovania recyklačných centier] - Hollá, Anna
Recenzia na vedeckú monografiu, ktorá z rôznych pohľadov analyzuje a hodnotí javy ovplyvňujúce modelovanie rozmiestnenia recyklačných centier.