Sociálny kapitál, ekonómia, hodnoty - Márton, Milan
Charakteristika niektorých základných vymedzení sociálneho kapitálu, ich kontroverznosť a limity pri analýze sociálnych procesov. Vymedzenie vo vzťahu k ekonomickej racionalite, ktorá svojim individualizmom „spotrebúva“ sociálny kapitál.