Kurdská otázka v Iráku a bezpečnost Turecké republiky - Souleimanov, Emil
Historický pohľad na obyvateľsrtvo Kurdistánu. Dejiny odboja a lojalita. Rozdelenie Kurdistánu. Regionálne vzťahy a kurdská otázka. Kurdi v Iraku. Perspektívy kurdskej nezávislosti.