Více elektronických systémů v automobilech – vyšší bezpečnost na silnicích? - Zeman, Marek
Moderné bezpečnostné systémy (napr. protiblokovací systém bŕzd ABS, elektronický stabilizačný systém ECS), ktoré pomáhajú vodičom motorových vozidiel pri riešení nebezpečných situácií vyskytujúcich sa v cestnej premávke.