Globálny vývoj ekonomiky a trendy na finančných trhoch - Bikár, Miloš, 1973-
Konsolidácia verejných financií. Vývoj na finančných trhoch. Dlhová kríza v eurozóne. Stresové testy bánk. Legislatívne zmeny v USA. Frakčné bankovníctvo. Zlato a rezervné meny.