Agricultural land market in Slovakia in years 2001-2008 - Buday, Štefan
Výsledky analýz monitorovania kúpno-predajných cien poľnohospodárskej pôdy podľa zavkladovaných zmlúv v Katastri nehnuteľností v rokoch 2001-2008. Priemerná cena predávaných pozemkov je do značnej miery ovplyvnená ich veľkosťou, polohou a účelom ďalšieho využitia.