Development of agrarian employment in Slovakia after 2013 - Buchta, Stanislav
Predikcia vývoja agrárnej zamestnanosti na Slovensku v horizonte rokov 2014-2020. Zvyšovanie počtu samozamestnaných osôb, zvyšovanie sociálnej polarizácie medzi vlastníkmi podnikov, resp. manažérmi a poľnohospodárskymi zamestnancami. Znižovanie agrárnej zamestnanosti v menej produkčných oblastiach Slovenska, vznik sociálne degradovanej vrstvy poľnohospodárskych dôchodcov.