Recenzný posudok na monografiu kolektívu autorov na tému: Diversity is reality s podtitulom effective leadirship of diverse teams in a global environment - Szarková, Miroslava, 1951-
Recenzia na monografiu, ktorej cieľom je analyzovať, popísať a charakterizovať sociálnu rôznorodosť existujúcu v Európskej únii, v jej jednotlivých štátoch a na základe vyhodnotenia údajov získaných v empirickom výskume načrtnúť vývojové trendy v tejto oblasti.