Volatility of agrarian markets aimed at the price development - Matošková, Dagmar
V poslednom období bola na svetových agropotravinárskych trhoch zaznamenaná výrazná volatilita prejavujúca sa dramatickými výkyvmi cien. Príčiny vzniku cenovej volatility, potenciálne riziká jej transmisie na územie Slovenska a hľadanie vhodných opatrení k jej eliminácii.