To the issue of economic efficiency of public projects in agriculture - Šilerová, Edita
Materiály a metódy hodnotenia ekonomickej efektívnosti verejných projektov v poľnohospodárstve. Metódy a kritéria vlastných nákladov, efektívnosti verejných projektov. Metóda produktivity investícií. Využitie informačných a komunikačných technológií. Systém e-vzdelávania. Výsledky, diskusia.